Podiplomski študij

Referat za podiplomski študij: ga. Milena Bavčar (milena.bavcarmf.uni-lj.si), tel 01/543 7724, ga. Maruša Vukelić 01/543 7819 (marusa.vukelicmf.uni-lj.si)

 

OBVESTILA:

 

5.2.2018

RAZPIS ZA VPIS V DOKTORSKE ŠTUDIJSKE PROGRAME ZA LETO 2018/2019

 

Obveščamo vas, da je na spletni strani Univerze v Ljubljani objavljeno razpisno besedilo za vpis v doktorske študijske programe za študijsko leto 2018/2019. Besedilo razpisa je objavljeno na http://www.uni-lj.si/studij/doktorski/razpis/.

 

Prijava preko portala eVŠ bo odprta od 6. februarja 2018 dalje.

 

Cenik storitev za študente je na voljo na spletni strani Univerze v Ljubljani:  https://www.uni-lj.si/studij/cenik_storitev_za_studente/

_______________________________________________________

17.01.2018 

MENTOR LETA

Društvo Mlada akademija bo tudi letos najboljšim slovenskim mentorjem doktorskih študentov podelilo nagrado Mentor leta (2017).

Pravico do predlaganja svojega mentorja oz. mentorice imajo vsi trenutni doktorski študentje, ki so se vpisali na študij leta 2015 ali prej, in nekdanji doktorski študenti, ki so zagovarjali doktorsko disertacijo leta 2015 ali kasneje.

Svojega mentorja lahko predlagajo tako, da do 15. februarja 2018 izpolnijo vlogo, ki smo jo pripravili v obliki elektronskega obrazca v slovenščini in angleščini. Podrobnosti preberite na spletni strani društva. 

Slavnostna podelitev nagrade bo potekala v marcu 2017 v Ljubljani.

 

30.10.2017

OBVESTILO: Rok za zaključek triletnih programov doktorskega študija in preverjanje podobnosti vsebin

 

-----------  

21.10.2016 

POJASNILA GLEDE ODDALJENEGA DOSTOPA DO DIGITALNE KNJIŽNICE ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE 

Študenti doktorskega študija Biomedicina, ki so vpisani na MF UL, so upravičeni do vseh storitev knjižnice in oddaljenega dostopa do digitalne knjižnice CMK. Pri vpisu na MF plačajo članarino za CMK za čas enega šolskega leta in nato uredijo članstvo v CMK. Po preteku statusa študenta na MF imajo še eno leto pravico do študentske članarine in pripadajočih storitev, vključno z oddaljenim dostopom. 

CMK za doktorske študente Medicinske fakultete, člane knjižnice, organizira brezplačne tečaje za uporabo programa za upravljanje in citiranje referenc EndNote. Uporaba programa je za študente brezplačna v okviru licence za Medicinsko fakulteto. Več na http://www.mf.uni-lj.si/cmk/program-za-urejanje-referenc-in-citiranje-endnote-site-license

 

INFORMACIJSKI SISTEM VIS

Obveščamo vas, da smo na študijskem programu Biomedicina meseca maja 2013 prešli na nov informacijski sistem VIS, ki je nadomestil prejšnji sistem e-študent. Slednji ni več v uporabi, zato si vsi, ki si še niste, čim prej uredite uporabniško ime in geslo za VIS, do katerega dostopate tukaj.

 

 

PRIZNAVANJE IZOBRAŽEVANJA ZA NAMEN NADALJEVANJA ŠTUDIJA 

Diplomanti tujih univerz morajo pred vpisom na doktorski študij v okviru Univerze v Ljubljani opraviti postopek priznavanja izobraževanja za namen nadaljevanja študija, v katerem se imetniku tuje listine z odločbo prizna pravica do nadaljevanja izobraževanja. Informacije o postopku najdete TUKAJ